Machu Picchu – noget af et eventyr! / some adventure


Se verden

Machu Picchu – den sagnomspundne inkaby langt inde i bjergene. Byen blev aldrig fundet af spanierne men blev fortalt af inkaerne. Hvorfor? Det har man aldrig fundet et endeligt svar på, men resultatet er at byen står flot velbevaret. Derudover er den ideelt placeret i det grønne, på toppen af et bjerg, med den mest fantastiske udsigt.

Hvordan kommer man der til?
Turen til Machu Picchu starter i Aguas Calientes en lille by ved foden af bjerget, hvortil man tager et tog fra byen Ollantaytambo. Aguas Calientes er en ucharmerende turistby af værste skuffe med alt for dyre hoteller og spisesteder, men det er vanskeligt at undgå. Man kan vist nok tage toget ud og hjem samme dag, og i stedet bo i Ollantaytambo, som klart er at foretrække, men på den anden side, kan man sagtens bruge to dage på Machu Picchu. På den måde kan man både få…

View original post 398 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s